Proefles aanvragen voor Freerun University // Houten

Wat leuk dat je interesse hebt in freerunlessen en/of vrij trainen bij Freerun University Houten!

Met dit formulier kun je je (mits je 8 jaar of ouder bent) inschrijven voor de kennismakingsles freerunnen of een proef vrij trainen sessie. Tijdens onze kennismakingsles zal je de basis technieken en principes van het freerunnen leren. Daarnaast leer je de locatie, regels en les structuur kennen. Dit zijn alle benodigdheden om goed in onze vaste lessen in te kunnen stromen. Aan de hand van de proefdag zal je een juist beeld hebben van wat freerunnen nou eigenlijk is en daarnaast kunnen wij tijdens de kennismakingsles een goede inschatting maken van welke les het beste bij jou past.

Onze kennismakingslessen vinden plaats op zaterdag 9.15 en 12.00. De eerste 45 minuten krijg je les en daarna mag je tot 12.00 uur mee doen aan het Vrij Trainen.

Wil je enkel één van onze vrij trainen sessies uit proberen om te zien of je regelmatig bij ons wil komen vrij trainen? Dan kan je door middel van dit formulier daar een kaartje voor kopen.

De kennismakingslessen/vrij trainen sessies vinden plaats op:
Freerun University
Lange Schaft 9B
3391 AP, Houten

Let op: Wil je na de kennismakingsles / het vrij trainen doorgaan met freerunnen dan dien je een (proef) abonnement of strippenkaart aan te schaffen.

Tot snel bij de Freerun University!Man
Vrouw
Hier wordt de bevestigingsmail naar gemaild

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Freerun University // Houten